While I was in Lapland

It’s kinda absurd feeling to be at one the most peaceful places on earth, while something so awful is happening, to something and someone you so much love and adore. If something, this weekend and especially Friday the 13th reminded me that hey, you only live once and while living you should live to the fullest. Love, laugh, dance, ski, travel. Do whatever makes you happy. Just do it, before it’s too late. Always go and always take the change. Take care.

Gotta go a long way, so let’s be brave.

dancedancedance

Right now I’m at Rovaniemi airport, waiting for delayed flight and thinking how much better spend this time and money would be on dinner and wine with the dearest one. But next weekend baby, next weekend there will be wine and dance and love.

Olipa kerran Lappi ja viikonloppu, joka muistutti raskaasti että parasta on vain elää tämä yksi ainoa elämänsä parhaansa mukaan. Olla tuhlaamatta aikaansa tai energiaansa turhuuteen ja sen sijaan elää täysillä, rakastaa, hiihtää ja tehdä kaikkea sitä mikä tekee onnelliseksi. Lappi on hieno paikka ja siellä voi totisesti elää aika onnellisena. Harmi vain ettei juuri tämä ihminen tunnu saavan sieltä töitä millään…

Tällä hetkellä istun Rovaniemen lentokentällä. Lento on myöhässä ja opin juuri ettei Kuopion keskustasta lentokentälle, tai lentokentältä, kulje mikään muu liikennemuoto kuin aivan liian kallis taksi tai oma auto. Nämä jos mitkä ovat ns. ensimmäisen maailman ongelmia, joista tällä hetkellä tuntuu niin typerältä valittaa, mutta ne ovat myös juuri sellaista ajan ja rahan tuhlausta, mitä en haluaisi joutua kokemaan. Sen sijaan että istun nyt täällä kentällä ja maksan taksista 40€, istuisin mieluummin rakkaimpani ja 40€ viinipullon kanssa illallisella. Onneksi se kuitenkin toteutuu jo seuraavana viikonloppuna. Siihen asti, on vain oltava urhea.

Published by

Tiina Kivelä

Finnish escapades, as a friend once described.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s